Meteen naar de inhoud

(afgelast) Picknick op Far Field

De benefiet gaat niet door, tot onze spijt. De benefiet werd bedacht in tijden van versoepeling, maar vanwege de laatste nieuwtjes vinden we het
niet meer opportuun om veel bezoekers tegelijk te ontvangen.

Hoewel we een goed, coronaproof plan uitgewerkt hadden, voelen we ons als groep er te ongemakkelijk bij.

We brainstormen nu over alternatieven. Even goed als social distancing is het belangrijk voor onze gezondheid om buiten te zijn. Hopelijk
vinden we snel een formule die beide kan verenigen.

Ook in deze tijden van crisis willen we blijven investeren in groen. Een vrije bijdrage kan gestort worden op rekeningnummer BE52 9799 5369 4709. Graag met vermelding: ‘Bomen voor Far Field’. Zo kunnen we in de winter terug bos aanplanten.

Draag zorg voor elkaar en voor de natuur om ons heen. Het wordt alleen maar duidelijker hoe belangrijk die voor ons allen is.

Het Far Field-team

Rustiek picknicken tussen bomen, kruiden en weides waar het gras nog tot op ooghoogte mag groeien. Déjeuner sur l’herbe in een verrukkelijk decor.

Op zondag 26 juli doen we een benefiet op corona-wijze. Afstandregels respecteren, niet met te veel mensen op een hoop, en toch houden we het gezellig.

Tussen 10u en 14u bieden we een luxueus ontbijt aan. Lekker brood met eigengemaakte spread en confituur, een hartige pannenkoek en een lokaal eitje, en natuurlijk koffie of thee (of een sapje).

Vanaf 14u is er een lange deserttafel met taart en vla, smeuïge cake, luchtige pannenkoeken, dezelfde heerlijke confituurtjes en andere leuke verrassinkjes. Ook koffie, thee, limonade en een verfrissende handgel zullen niet ontbreken.

Voor ontbijt vragen we 10 euro (voor kinderen bedrag naar keuze). Alle andere drankjes en hapjes betaal je per stuk. Schrijf je in via info@farfield.be en geef aan of je ontbijt en/of dessert wil (en aantal personen).

En vergeet je picknickdekentje niet!

Le déjeuner sur l'herbe

Le déjeuner sur l’herbe van Manet