Zomerbenefiet

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/08/2017
11:00 - 14:00

Locatie
Far Field

Categorie├źn


Far Field feest

Far Field, het openluchtlaboratorium voor experimentele permacultuur, nodigt u uit voor een zomerse benefietbrunch op zaterdag 26 augustus. De inkomsten gaan naar de aankoop van gereedschap, de vervanging van de asbestplaten op ons tuinhuisje en de aankoop van plantgoed.

Voor 20 euro geniet u van een fris aperitiefje, rijkelijke brunch en zaligmakend kopje koffie/thee, natuurlijk met een stukje zoet. U kunt tussen 11u en 14u mee aanschuiven aan het buffet. We hopen weer vele groentjes van het veld in de spijzen te verwerken.

We openen ook een bar met lekkere biertjes, wijnen, een digestief en een niet-alcoholische cocktail. Consumptie aan de bar zit niet inbegrepen in de prijs.

Kinderen rekenen we slechts 5 euro aan.

Praktisch

Gelieve ons op voorhand een seintje te geven via info@farfield.be. U betaalt ter plekke dus u brengt cash geld mee. Bij onguur weer stellen we de zomerbenefiet uit naar een latere datum. Hou daarom daags voordien uw mailbox of de facebookpagina in het oog.

Routebeschrijving: http://www.farfield.be/contact/

Een deel van het inschrijvingsgeld kan betaald worden met wat u in overvloed hebt en kan delen. Dit kunnen zijn: handgereedschap, golfplaten voor op ons tuinhuis, speciale zaden en plantgoed, een dag mee komen aanplanten …

Michiel, Julie, Steffi, Joost, Wout, Lieven, Paul en Tine warmen zich nu al op om er een mooie dag van te maken!