Workshop vrouwenkruiden

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/06/2015
10:30 - 17:00

Locatie
Far Field

Categorieën Geen Categorieën


vrouwenmantelEen workshop opgedragen aan alle vrouwen (en nieuwsgierige mannen). Ontdek de wereld van de vrouwenkruiden. Wat dacht je van een bloemenveld in een potje, zomaar achter je oren te smeren? Of een lippenbalsem voor zwoele lippen? Een kruidenthee voor maandelijkse ongemakken? We bereiden geneeskrachtige middeltjes en welriekende verwennerijen. Trek zeker ook eens De Vrouwenmantel aan, het jasje vol kruidenbrouwsels, geuren en verhalen.

Tijdens deze workshop maken we een lippenbalsem en een parfumbalsem, een gezichtsmasker met groene klei en stellen we een lekkere vrouwenthee samen.

Voor het mannelijk gezelschap onder ons hebben we aftershave en baardolie in petto!

De workshop vindt plaats in de voormiddag. In de namiddag werken we allen samen op het veld.

Praktisch:

kostprijs 15€pp inclusief eenvoudige vegetarische lunch (soep en brood) en alle ingrediënten voor de producten die je zelf maakt en op het eind van de dag mee naar huis neemt. Maximum aantal deelnemers is 12.

Van 10u30 tot 17u00, vooraf inschrijven verplicht via mail naar info@farfield.be

We vragen voor wie het enigszins mogelijk is om met de fiets naar Far Field te komen. Ons veld ligt vlak naast de prachtige autovrije fietsweg langs de Brugse Vaart. Zie hier voor een routebeschrijving.