Natuurlijke EHBO en zomerse drankjes

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/08/2017
13:30 - 17:00

Locatie
Far Field

Categorie├źn


Welkom op het veld vol geneeskrachtige kruiden! Wist je dat goudsbloemzalf helend is voor wonden? Duizendblad de redder bij neusbloedingen? En smalle weegbree insectenbeten verzacht? Zomaar te plukken uit de natuur. We gaan aan de slag met kruid en onkruid voor een natuurlijke huisapotheek. Je maakt je eigen wondenzalfje.
Om de workshopreeks af te sluiten, toasten we met heerlijke kruidendrankjes op deze mooie zomerdag. Van een medicinale kruideninfusie tot een frisse ijsthee of een stevige kruidenborrel. Kruiden- en theeproeverij verzekerd.

Welkom vanaf 13u30. De workshop start stipt om 14u en duurt tot 17u30. Theepauze voorzien.
Kostprijs: 25 euro. We staan open voor een alternatieve vorm van betaling (zoals de schenking van plantjes, materiaal of hulp) als de kostprijs boven je budget ligt.
Vooraf inschrijven verplicht via mail naar info@farfield.be.

Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt door Wildenonhoudbaar.
Wild & OnHoudbaar is een vruchtbare samenloop van omstandigheden tussen Julie, ook beter bekend als mevrouw Wild van kruiden en Michiel, beroemd en berucht als meneer Houdbaar. We vormen een onconventioneel en adaptieve 2-span die gaat voor zelfvoorziening en verbinding met de natuur. Onze inspiratie delen we op:www.wildenonhoudbaar.be.

We vragen voor wie het enigszins mogelijk is om met de fiets naar Far Field te komen. Ons veld ligt vlak naast de prachtige autovrije fietsweg langs de Brugse Vaart. Zie hier voor een routebeschrijving: http://www.farfield.be/contact/