Meteen naar de inhoud

De vijf mooiste picknickplekken op Far Field

Far Field telt talloze places-to-be voor een authentieke plattelandsĀ­picknick. Onze expert ging op pad en zocht naar de vijf mooiste plekken.

Picknickplek ‘De fazant’

Het hoge gras biedt niet alleen huiselijke beschutting voor de gezapige picknicker, ook is het de favoriete broedplek voor de fazant. De kans dat uw ontbijt verstoord wordt door het geklapper van een laag overvliegende fazant is dus niet gering. Waarlijk een sensatie! Feel the bird.

Picknickplek ‘Rustiek assortiment’

Deze pickplek ziet er op het eerste gezicht niet bijzonder uit, maar vergis u niet. Hier hangt een unieke sfeer van gemaaid gras, dartelende rietzangers en ratelende populieren. Denk daar nog eens de geur van koffie bij. Maximum vier personen.

Picknickplek ‘Beukenhaag’

Sommige picknickers houden van schaduw en dat respecteren we. Deze plek biedt de anonimiteit die de schaduwminner wenst. Wij doen nergens moeilijk over.

Picknickplek ‘Het wespennest’

U bent een durfal? Voor u mag het wat wilder zijn? Geen lastigere picknickplek dan bij een wespennest. Onze maaier heeft er vijf beten aan overgehouden. Laat u gaan en breek dit record!

Picknickplek ‘De boomstam’
Kunt u geen plek in de weide veroorloven, dan hebben we ook aanbiedingen voor een wat krapper budget. Zoals deze boomstam, die ondertussen al zes jaar meegaat! Ook bij grotere groepen is deze plek zeer gegeerd.

‘De kruiwagen’

Dit is geen picknickplek.