Meteen naar de inhoud

3 februari – mensen massaal op het veld

Zestig volwassenen werden er geteld, FF’ers, helpers en uit de bol gaande kinderen zijn dan nog niet meegerekend. Een wonder van een dag, dat als een groot gat door dat zware wolkendek op ons neerscheen. De zesde (derde winter)benefiet was een waar succes, het veld was zowaar erdoor beroerd.

Een welgemeende dank aan onze bezoekers. Ook de kaki’s, pawpaws, Japanse krentenboompjes, witte moerbeien, peerlijsterbessen, mispels, Chinese dadelboompjes, olijfwilgen, appels, abrikozen, perziken, pruimelaars, Japanse sierkwees, peren, kerselaars, nashi’s, mirabellen, hazelaars, seringen, lindes, wilgen, kastanjes, vogelkersen, zwarte elzen, gele en rode kornoeljes, ligusters, Gelderse rozen, kardinaalsmutsjes, de ginkgo biloba en alle, alle veldesdoornen zijn u tot in de wortels dankbaar. Dank!