Meteen naar de inhoud

3 november – 1 jaar later

We schrijven 1 jaar later. 1 jaar na 5 november 2013, de dag dat we het eerste karton legden op ons nieuw verworven lapje grond. De start van onze moestuin, de start van een prachtig jaar vol ervaringen, mislukkingen, workshops, bomen die vielen en bomen die we plantten en een hele bende coole mensen.

MERCI aan iedereen die ons voor langere tijd of voor korte momentjes kwam vergezellen. Het was de max!

Waw! wat een verandering op 1 jaar tijd, en omdat we van nature verandering in de toekomst minder kunnen inschatten dan we verwezenlijken (zie deze ted talk) doen we voort, want plannen die hebben we.
Elke maandag, weer of geen, regen, hagel, sneeuw, wij doen verder. Zo ook afgelopen maandag, onze eerste werkdag echt in de regen, met ons eerste echte GFT transport, het eerste stammetje met echte oesterzwam, joehoe! daar wordt een mens blij van. Zelfs na een jaar doe je echt nog steeds dingen voor de eerste keer in het echt. Echt.