Meteen naar de inhoud

Far Field in 2014

Far Field is eindelijk verhuisd en heel wat handen hielpen daarbij, waarvoor dank!

Vanaf nu zijn we dus volop actief op ons nieuwe veld van anderhalve hectare groot aan de Brugse Vaart in het heerlijk rustige Merendree. Nog steeds op fietsafstand van de stad, langs het mooie fietspad van aan de Coupure (route).

We werken nu weer iedere maandag en iedereen is altijd welkom. Heb je zin om een dag op den buiten de handen uit de mouwen te steken? Wij zorgen alvast voor een lekkere lunch.

Naast de maandagen staan er behoorlijk wat workshops op het programma: zo maken we een geodeet, een kruidenspiraal en een beestentoren, een galerij met pompoenen en heel wat tipi’s voor bonen en bloemen. Wil je weten wat dat precies allemaal inhoudt? Lees dan onze folder en find out.

Hopelijk tot binnenkort!
groetjes
Tine, steffie en Michiel