Contact

De meest duurzame, de mooiste en makkelijkste manier om naar Far Field te komen is met de fiets. Er ligt een prachtig fietspad langs het kanaal Gent/Brugge, als je vanuit Gent komt rij je de Coupure af, de vaart af, over de brug van de ringvaart (op het eind van de Trekweg) waarna je direct links afslaat en een U-turn maakt en onder de brug door rijdt en zo langs het kanaal komt. Dan fiets je door tot je onder de 2e brug over het kanaal komt, dit is de Lovendegembrug. Je bent er bijna! Nog een kleine 5 min verder zie je aan je rechter kant een stuk vangrails en een weggetje aan je linker kant. Als je dit weggetje inslaat zie je een prachtige eik staan op de hoek van ons terrein.

wegaanduiding

fietsnet

Op fietsnet.be kan je ook je route uitstippelen naar knooppunt 29 en verder rijden naar ons veld zoals hierboven te zien.

Heb je geen andere optie en moet je toch de auto nemen om naar ons te komen stel je GPS dan in op de Lostraat 72, 9850 NEVELE (NIET Lovendegem!). Net na het voorrangsbord en voor het bord 50 is er een klein weggetje dat je inrijdt tot je aan de linker kant Far Field ziet liggen.

FotoLostraat

Je kan ons altijd mailen via info@farfield.be of bereiken op 0477.37.85.32 of 0484.23.71.43

Vind ons leuk op facebook https://www.facebook.com/FarFieldPermacultuur

Hopelijk tot binnenkort,

Michiel, Steffie, Tine, Julie, Joost, Paul en Lieven

Far Field bende

Reacties zijn gesloten.